5 & 6 Hotel (vanaf 2019)

Vork en mes

Hotel biedt een polyvalente theoretisch-technische vorming.  In de derde graad leer je zelfstandig en efficiënt gerechten en dranken serveren bij het onthaal van gasten op diverse gelegenheden.  De afgestudeerden zijn in staat, mits enkele jaren beroepservaring, als leidinggevende én als zelfstandige op te treden in verschillende functies en in diverse bedrijfstypes. Je wordt voorbereid op het beroep van kok, kelner en hotelbediende.

Lessentabel
  5de 6de
Godsdienst of NCZ 2 2
Aardrijkskunde/natuurwetenschappen/biologie 1 1
Engels 3 3
Frans 3 3
Geschiedenis 1 1
Lichamelijke opvoeding 2 2
Nederlands 3 3
Wiskunde 2 2
Duits 2 2
Hotel (incl. praktijk) 9 9
Stage 4 4
Toegepaste economie/hotel 2 2
Jouw profiel

{profiel}

Mag jij starten? Wil jij meer weten?

Niet zeker of je mag starten? Wil je meer weten over deze opleiding?

Raadpleeg de officiële toelatingsvoorwaarden!

Kom naar onze infodagen!

Contacteer ons en stel je vraag!