Annulering 1ste Infomoment 1ste graad in ‘t Lab

  • 14 november 2021

Infomoment 't Lab kon jammer genoeg niet fysiek doorgaan en daarom hebben we een digitale samenvatting gemaakt voor leerlingen en ouders!


Beste ouder(s), voogd
Beste leerlingen

In onze samenleving worden we opnieuw geconfronteerd met een hoge besmettingsgraad waarbij het aantal COVID-besmettingen in ons onderwijs dezelfde evolutie volgen. Daarom worden ook de coronamaatregelen in het onderwijs maximaal aangepast. Hierdoor moeten we met spijt meedelen dat het eerste infomoment voor leerlingen van het 6de leerjaar alsook het infomoment ’s avonds niet fysiek kunnen plaatsvinden op woensdag 24 november 2021

We doen ons uiterste best om u digitaal de nodige informatie te verstrekken. Op de startpagina van onze website zal er op woensdag een banner verschijnen. Bij het aanklikken van de banner zal u naar de beschikbare informatie geleid worden. Op die manier kan u toch samen met uw zoon of dochter onze schoolwerking verkennen en kennismaken met de vakken die worden aangeboden in het eerste jaar. Voor de ouders zal er een digitale presentatie voorzien worden waarbij een algemene schets wordt gegeven van het studieaanbod binnen AH! 

Indien u nog vragen heeft, kan u steeds contact opnemen met onze school via Petra Kerbusch.

Met beleefde groeten

 

Nathalie Lemmens
Directeur
GO! Atheneum Heist

Petra Kerbusch
Pedagogisch directeur
’t Lab

 

pdf bestandAnnulatie 1ste infomoment AH! - 1ste graad 't Lab (82 kB)