Werken in AH!

GO! Atheneum Heist is een bruisende, groeiende en energieke school. Net zoals in elke onderneming zijn de werknemers, in dit geval de leerkrachten en begeleiders, de drijvende motor van onze organisatie.

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collegae en geven leerkrachten en begeleiders in opleiding de kans om zich bij ons te komen vervolmaken.

Vacatures

Wij zijn op zoek voor indiensttreding op 1 september 2021 toe naar:

  • Leerkracht land- en tuinbouw (voltijdse betrekking) met specialisatie akkerbouw
  • Leerkracht land- en tuinbouw (voltijdse betrekking) met specialisatie dier en milieu
  • Leerkracht land- en tuinbouw (voltijdse betrekking) met specialisatie plant en milieu
Solliciteren

GO! Atheneum Heist is een stimulerende leer- en werkomgeving, zowel voor leerlingen als voor leerkrachten. Ieder schooljaar krijgen wij massa's sollicitatiebrieven binnen van gemotiveerde leerkrachten en begeleiders die maar al te graag ons team zouden willen vervoegen. Om die informatiestroom wat te ondervangen is er deze virtuele ruimte voorzien, waar al onze openstaande vacatures op terug te vinden zijn.  

U kan steeds vrijblijvend solliciteren door middel van uw sollicitatiebrief, CV en motivatie door te sturen.

Voor de lagere school naar info.twensbos@atheneumheist.be en voor het secundair naar info@atheneumheist.be

Stage lopen

Als stimulerende leer- en werkomgeving wensen wij optimaal mee te werken aan het vormen en professionaliseren van leerkrachten en begeleiders in wording.

Ongeacht de reeds bestaande samenwerkingsverbanden met bepaalde hogescholen zijn wij steeds bereid om iedereen, indien mogelijk binnen de praktische organisatie, de kans te geven om binnen onze school stage te lopen.

U kan uw stage aanvragen voor de lagere school via info.twensbos@atheneumheist.be en voor het secundair via info@atheneumheist.be